ProgrameVideo e DivX - ProgrameShkarko VideoSi te shkarkoj video nga youtube

Si te shkarkoj video nga youtube

b_100_100_16777215_10_images_stories_22-08-2011_vDownloader.pngLejon per te shkarkuar permbajtje video nga site si YouTube, Google Video, Yahoo Video, MySpace, etj., qe per t’i konvertuar ne menyre automatike ne formatin qe deshirojme (AVI, MPG, iPOD/iPHONE, PSP, 3GP, NOKIA N8x0, VCD, SVCD, DVD, FLV). perdoruesi nuk duhet te

beje tjeter veçse te tregoje adresen URL te videos per ta shkakrkuar dhe zgjedhur formatin e deshirueshem. Me nje klik te vetem, ne pak minuta do te kemi videon tone te shkarkuar dhe konvertuar. Me te vertete i mire.

Ne qofte se nje video eshte i pranishem edhe ne HD (perkufizim tjeter), shkarkohet ai.

Gjate instalimit, na kerkohet nese deshirojme te instalojme disa Toolbar publicitetesh. Nga momenti qe keto nuk jane te nevojshme per perdorimin e programit, do te ishte me vend qe te mos i seleksionojme.

shkarko programin kliko ketu

Materiali e permbajtja e programekompjuteri.com mbrohet nga te drejtat e Autorit. Kopjimi i materialit mund te behet vetem nepermjet kesaj liçence.

Go to top