ProgrameVideo e DivX - ProgrameShkarko VideoSi te shkarkoj shkarkojme video nga Youtube

Si te shkarkoj shkarkojme video nga Youtube

b_100_100_16777215_10_images_stories_video_downloadpremium.jpg

Te shumte jane artikujt qe flasim dhe riflasin per te shkarkuar video nga Youtube, ne kete artikull do flasim serish por me nje Websit shume te mire, te thjeshte dhe me te vertete ja vlen barra qerane, keshtu e provoni dhe ne rast se u pelqen mund ta ruani si websit te preferuar, mund

te shkarkoni nga Youtube te gjithe videot qe deshironi. Websiti ne fjale eshte Download Premium, funksioni i tij eshte i ngjashem me website-t e tjere qe shkarkojne muzike dhe video nga Youtube, sapo te shkojme tek Download Premium mjafton qe te vendosim adresen e video-s qe na intereson tek kutia e kerkimit.

Shfaqet nje liste qe na tregon se ne çfare formati duam te shkarkojme video-n (FLV, AVI, MP3, WMV, MOV, MP4) mbasi te kemi zgjedhur formatin klikojme tek butoni Go dhe presim derisa websiti te ndryshoje formatin e videos dhe te krijoje lidhjen per ta shkarkuar ne komjuter, ua keshillojme mbasi funksionon si gjithe te tjeret por na jep mundesine qe te ndryshojme formatet psh ne MP3 pra mundesine qe te shkarkoje vetem adio-n e video-ve te Youtube

shko tek websiti kliko ketu

Materiali e permbajtja e programekompjuteri.com mbrohet nga te drejtat e Autorit. Kopjimi i materialit mund te behet vetem nepermjet kesaj liçence.

Go to top