ProgrameInternet - ProgrameP2P e File Sharing

P2P e File Sharing

qBittorent - klient shume interesant per bittorent

Lexo te plote...Eshte nje klient shume interesante per bittorent. I lehte, open source, ka shume karakteristika te dukshme, duke perfshire nje nderfaqe grafike te shkelqyer, nje motorr kerkimi te integruar per torrent (integron aftesine per te kerkuar automatikisht per torrents neper webfaqet e ndryshme pak a

Lexo te plote...

WinMX P2P - programe per te shkarkuar, muzik, video, mp3 p2p

Lexo te plote...WinMX - Per fat te keq, nga janari i vitit 2006 ka qene larguar nga Faqja zyrtare e programekompjuteri.com ne FIle Sharing dhe P2P, ky lloj pezullimi, per shkak te mungeses se nje versioni me te ri, duke filluar nga versioni 3 mbeshtet shkarkimet ne te njejten kohe nga shume perdorues

Lexo te plote...

TCP-Z – zhbllokon numrin e lidhjeve maksimale per server

Lexo te plote...Disa versione te Windows (Windows XP SP2, SP3 dhe Vista deri tek SP1 i perfshire) jane te kufizuar, maksimumi ne dhjete lidhje te pjesshme per server. Kjo sipas disave tenton te kufizoje pak "funksionet te programeve P2P (si eMule , per shembull). Sipas te tjereve, nuk eshte e vertete pasi arrijme

Lexo te plote...

Shareaza - program per te shkarkuar nga eMule e Bittorrent

Lexo te plote...Dritare grafike e shkelqyer, shpejtesi e mire te downoad. Eshte i vlefshem, por tanin per tani nuk e konsideroj ne nivelin e atyre te vendeve te para. Nese jo tjeter eshte Open Source, gje e cila e ben me te veshtire mbylljen. Lejon per te shkarkuar edhe nga vale te tjera (emule dhe Bittorrent),

Lexo te plote...

PeerBlock – program per te shkarkuar dhe bllokuar IP te rrezikshem

Lexo te plote...PeerBlock eshte nje aplikim open source qe lind nga frymezimi i te vjetrit PeerGuardian (tashme jo i azhurnuar). Funksioni i tij eshte per te bllokuar disa serie IP qe konsiderohen te rrezikshem apo te padeshirueshem, te vena ne nje liste (te gjate). Qellimi kryesor eshte per te permiresuar jeten

Lexo te plote...
Go to top