AdresaGrafike - AdresaModifikime FotoshPixlr – adresa per te modifikuar foto

Pixlr – adresa per te modifikuar foto

Eshte adresa per te modifikuar foto ne internet online per perpunim fotosh te cilesise shume te larte, shume i ngjashem me ate te SumoPaint (ne fakt, pothuajse mund te jete nje alternative e tij, ne qofte se serveri i SumoPaint do te kete probleme). Edhe ketu kemi pothuajse brushat e nje programi redaktimi fotosh normal, plus nje numer

filtrash ne dispozicion dhe rregullimesh, (shkelqimi, kontrasti, tonaliteti, mbushja, etj.). Filtrat aktualisht nuk jane te shumte, por ato qe ka jane shume me te shpejte per ti aplikuar.

Edhe per Pixlr eshte e mundur per te pikturuar ne shtresa (layer), ne menyre te vizatojme ne me shume nivele, nga te cilet per shembull mund tu ndryshohet drita, tamam si ne nje program normal te ketij sektori.

Nder te tjera, Pixlr eshte edhe ne italisht (dhe nuk kerkon regjistrim).

shko tek websiti kliko ketu

Materiali e permbajtja e programekompjuteri.com mbrohet nga te drejtat e Autorit. Kopjimi i materialit mund te behet vetem nepermjet kesaj liçence.

Go to top