Adresa

Modifikime Fotosh

RoundPic – rrumbullakos skajet e fotove

Eshte nje tjeter aplikim per te modifikuar foto falas, shume i thjeshte qe ben nje gje te vetme: rrumbullakos skajet e fotove. Edhe ky funksion eshte gjithashtu nje efekt qe mund te arrihet fare lehte me nje program klasik fotomontazhi, por nje perdorues i papervoje do te vleresoje teper shume lehtesine dhe menjehereshmerine

Lexo te plote...

Croppola - adrese online per te prere imazhet

Eshte nje adrese online qe kujdeset per te prere imazhet qe ngarkojme (funksion i quajtur crop): Eshte e mundur qe te lejme qe Croppola te vendose se çfare te prese ne imazhin tone (sipas algoritmeve te paracaktuar) ose si ne çdo program tjeter, te zgjidhim vete se çfare te prese. Menjehere pas zgjedhjes sone, mund te

Lexo te plote...

Quickthumbnail – adrese per te ridimensionuar foto dhe imazhe

Eshte nje program falas adrese per te ridimensionuar foto dhe imazhe, ne menyre qe te kemi ca vrojtime. Programet klasik per modifikim fotosh, duke perfshire edhe adresat programet ne internet per modifikim fotosh, mund te japin lehtesisht te njejtin rezultat, por nje perdorues i papervoje mund te ngaterrohet me ta

Lexo te plote...

PicArtia – adrese per te krijuar nje mozaik me foto

Eshte nje program online per te krijuar mozaik impresionist me fotot tona. Ne praktike, ngarkojme foton tone, dhe pastaj zgjidhim nje foto te pranishme ne faqen e PicArtia qe cilat do te formojne bazen e pllakave te mozaikut tone. Kjo foto, ne menyra nga me te ndryshme te mundshme, do te perdoret per te krijuar

Lexo te plote...

Taaz – program online per make-up dhe floketore

Adrese online per modifikim fotosh me ndikim te larte, program per make-up dhe floketore. Na lejon te marrim nje foto (zakonisht nje fytyre femre) dhe ti bejme make-up fotos, ngjyra e lekures, ngjyra e buzeve, fondacioni, eyeshadow, formen dhe ngjyren e vetullave, etj. Eshte pastaj e mundur te ndryshojme prerjen e flokeve

Lexo te plote...

Faqe 1 nga 2

Go to top