ProgrameGrafike - ProgrameModifikim FotoshPixBuilder - program per modifikim fotosh

PixBuilder - program per modifikim fotosh

b_100_100_16777215_10_images_stories_20112012_PixBuilder.pngEshte nje program i mire per redaktim modifikim fotosh, shume i lehte dhe i lehte per t'u perdorur. Nuk ka te gjitha tiparet e programeve te tjere falas me te fuqishem (GIMP, per shembull, ose PhotoFiltre e te tjeret: si  brushat per redaktimin jane te pakte), por eshte i lehte per t'u perdorur. Eshte i mundur projekti me shtresa

(layer), te cilat mund tu rregullohet individualisht perdja. Ka edhe disa efekte dhe filtra (turbullira, theksime, etj.), Por ne numer me te vogel kundrejt programeve konkurrent.

Ndersa shpejtesia e ekzekutimit eshte e mire. Nje nga karakteristikat me te mira eshte aftesia per te krijuar hijet ne mes te nje shtrese dhe te tjetres: ne kete rast jane me te vertete ne dispozicion nje numer i madh kombinimesh.

Ne pergjithesi, i pershtatshem per ata qe duan nje program te shpejte dhe te thjeshte redaktimi, edhe pse duke hequr dore nga funksionalitete me te shumta. Ne momentin e instalimit, mund te zgjidhni qe te instaloni versionin me instalues ose versionin portativ.

shkarko programin kliko ketu

Materiali e permbajtja e programekompjuteri.com mbrohet nga te drejtat e Autorit. Kopjimi i materialit mund te behet vetem nepermjet kesaj liçence.

Go to top