ProgrameGrafike - ProgrameModifikim FotoshPhotofiltre free - program falas per modifikim fotosh

Photofiltre free - program falas per modifikim fotosh

b_100_100_16777215_10_images_stories_grafika1_Photofiltre.pngKarakteristika e Photofiltre qe menjehere bie ne sy sapo te fillohet per t’u provuar, eshte shume i larte numri i filtrave ne dispozicion (une vete kam ngelur per ndonje çast i çorientuar, duke besuar qe kisha hapur gabimisht Paintshop): ndodhen per me teper se 100 filtra dhe efekte

mes te cilave te zgjedhim per imazhet tona (duke u nisur nga me klasiket, si strukturim, turbullim, korrigjim i ngjyrave, etj., per te arritur tek te tjerat vendosmerisht te pazakonshme dhe origjinale).

Thjeshtesia e perdorimit eshte ekstreme (eshte i gatshem edhe nje plugin per italishten); nje kusht i vetem per versionin falas, ajo e te mos paturit mundesi per te perdorur bojen me shtresa (layer), siç perkundrazi kane Gimp ose Photo Pos Pro (layer-it perkundrazi jane te gatshem ne versionin shareware).
Ne fjale te tjera, nese ju duhet te aplikoni filtra ose disa efekte nje imazhi (per shembull e marre nga nje aparat dixhital), eshte i shkelqyer Photofiltre, nese perkundrazi ju duhet te permblidhni me shume imazhe (te tipit ndonje fotomontazh), atehere Photo Pos Pro eshte i domosdoshem. Por ama asgje na ndalon qe t’i kemi qe te dyja sidoqofte...

Gjykimi im eshte i influencuar pikerisht nga fakti qe versioni falas i Photofiltre nuk lejon perdorimin e layer, perndryshe do te ishte me superiore.

shkarko programin kliko ketu

Materiali e permbajtja e programekompjuteri.com mbrohet nga te drejtat e Autorit. Kopjimi i materialit mund te behet vetem nepermjet kesaj liçence.

Go to top