ProgrameGrafike - ProgrameModifikim FotoshFotoMix - program per te bere krijuar foto montazh

FotoMix - program per te bere krijuar foto montazh

b_100_100_16777215_10_images_stories_grafika_FotoMix.pngEshte nje program qe ju lejon te krijoni montazhe fotosh me lehtesi te shquar. Ne praktike ne FotoMix zgjidhni nje sfond, zgjidhni subjektin tuaj ne plan te pare, duke prere imazhin (ose me mire, duke ngjyrosur me blu ate qe duam te behet transparente (e tejdukshme)), dhe jemi ne rregull.

Ne nje çast do te kemi foto montazhin tone, ne qofte se ne nuk jemi te kenaqur, ne mund te vazhdojme per te bere ndryshime te tjera. Eshte lehte te shtojme efekte te thjeshta, te tilla si tekste, rrotullojme imazhin, prerje ose ridimensionim, te bejme rregullime te vogla, me disa prej filtrave ne program.

shkarko programin kliko ketu

Materiali e permbajtja e programekompjuteri.com mbrohet nga te drejtat e Autorit. Kopjimi i materialit mund te behet vetem nepermjet kesaj liçence.

Go to top