ProgrameGrafike - ProgrameModifikim Fotosh

Modifikim Fotosh

PixBuilder - program per modifikim fotosh

Lexo te plote...Eshte nje program i mire per redaktim modifikim fotosh, shume i lehte dhe i lehte per t'u perdorur. Nuk ka te gjitha tiparet e programeve te tjere falas me te fuqishem (GIMP, per shembull, ose PhotoFiltre e te tjeret: si  brushat per redaktimin jane te pakte), por eshte i lehte per t'u perdorur. Eshte i mundur projekti me shtresa

Lexo te plote...

Magix Foto Designer - program per grafike 2D dhe modifikim fotosh

Lexo te plote...Kerkon nje regjistrim (falas) pas nje jave perdorim. Magix Designer Foto eshte nje program i mire redaktimi por me nje numer te madh te efekteve ne dispozicion (gjashtedhjete ne te gjitha): jane te gjithe me populloret, te tilla si bilanci i ngjyres, korrigjimi gama, shkelqimi dhe kontrasti,

Lexo te plote...

Tintii - modifikim fotosh dhe redaktim

Lexo te plote...Tinti eshte nje program qe eshte falas, si nje ekzekutues ne vete (i pavarur), por me pagese ne qofte se duam te instalojme modulet per PhotoShop dhe PaintShop. Lejon te kemi nje imazh pjeserisht bardh e zi dhe pjeserisht me ngjyra. Ne fillim duket pak konfuz, sepse nuk e kuptoni se si

Lexo te plote...

JpegCrop - pret imazhe e foto JPEG pa humbje te cilesise

Lexo te plote...JpegCrop eshte nje program shume i thjeshte qe na lejon te presim nje imazh JPEG pa humbur cilesine. Ne qofte se pothuajse te gjitha programet e grafikes ju lejojne per te prere imazhe JPEG, ne fakt, shume pak prej tyre ju lejojne ta beni kete pa asnje humbje te cilesise, duke ruajtur cilesine

Lexo te plote...

GIMPshop - program per te modifikuar foto

Lexo te plote...Ky eshte nje version te Open Source i Editorit GIMP te cilit i eshte ndryshuar nderfaqja grafike, per ta bere ate sa me te ngjashem te jete e mundur me ate te Adobe PhotoShop. Shtojcat (plugins) e Photo Shop nuk jane te mbeshtetura, por kemi ato te GIMP (qe per fat te mire jane

Lexo te plote...

Faqe 1 nga 3

Go to top