AdresaGrafike - AdresaMobilimi i Shtepise

Mobilimi i Shtepise

Mydeco – program online per te mobilim dhomash

Mydeco program online per te mobilim dhomash na lejon te krijojme dhe dekorojme dhoma direkt online duke perdorur mobilje te gatshme (ne shitje ne faqen e mydeco). Per te filluar, gjeja me e mire eshte qe te nisemi nga dhomat e gatshme (Templates) per ti mobiluar pastaj. Te cilave mund tu zgjedhim dysheme, dhe te fillojme te zgjedhim sende te ndryshme te mobiljeve.

Lexo te plote...

PlanningWiz - program adrese per mobilimin perbrenda

Eshte nje program adrese per mobilimin perbrenda qe na lejon per te krijuar nje dhome (ose edhe nje apartament te tere) me nje pikepamje nga lart ta kompletojme ate me mobilje ose sende qe deshirojme. Per çdo dhome mund te zgjedhim lloje te ndryshme te mobiljeve, ne varesi te llojit te dhomes: dhoma gjumi, sallon, kuzhine dhome studimi, dhome pritje, etj.

Lexo te plote...
Go to top