AdresaTe Dobishme - AdresaMakina Llogaritese

Makina Llogaritese

Unit converter - adrese per te konvertuar njesite

Eshte nje adrese online qe konverton njesite e llojeve te ndryshme (metrike, nxitimit, peshes, forces, fuqise, presionit, temperatures, frekuences, shpejtesise, kohes, etj).. Thjesht mjafton te shkruajme njesine e nisjes dhe te zgjidhim ate te destinacionit, e ne nje çast marrim perfundimin e konvertuar.

Lexo te plote...

YouConvertIt - konvertim i njesive te mases

Eshte nje adrese shume e dobishme ne internet qe tashme eshte diskutuar ne "kategorine e konvertimit te formateve te grafikes online", eshte ne gjendje per te konvertuar ne mes formateve te ndryshme audio, grafike, dokumentesh, etj., Shume i dobishem per ata qe duan te konvertojne nga nje format ne tjetrin, pa shkarkuar asgje.

Lexo te plote...

Encalc - makine llogaritese shkencore online

Eshte nje makine llogaritese shkencore online, qe mund ta perdorim ate direkt nga interneti pa shkarkuar asgje. Mbeshtet ushtrime dhe variabla mjaft komplekse (perveç formulave shkencore).Funksionon mire dhe eshte shume i besueshem, me avantazhin e te qenit ne gjendje ta perdorim kete sherbim pa regjistrim kudo qe ka nje lidhje interneti.

Lexo te plote...

Web2.0 Calc - makine llogaritese online

Eshte nje makine llogaritese online (mund te bejme ushtrime pa instaluar asgje nePC), e mund te perdoret me shume lehtesi online. Perveç veprimeve normale, mund te kryejne edhe operacione shume komplekse (rrenjet katrore, kub, matricat, etj.). Krahasuar me Encalc, eshte me i orientuar ne llogaritjet e thjeshta krahasuar me

Lexo te plote...
Go to top