Eshte nje program qe ju lejon te lidheni me nje terminal te nje lloji te ndryshem permes internetit, pak a shume siTeamViewer funksionon me Windows, duke perdorur protokollin SSH, Telnet dhe Rlogin. Perdoret klienti nga kompjuteri qe deshironi per te kontrolluar, ndersa

serveri eshte ne kompjuterin qe do te kontrollohet. Ne rast se sistemi operativ qe perdoret eshte vetem Windows, ky program eshte i padobishem, sepse sherben per te monitoruar, nga Windows, ne kompjuter Unix dhe VMS.

Nese ju kerkoni diçka te thjeshte dhe te drejtperdrejte, si TeamViewer, do te ngeleni te zhgenjyer. PuTTY eshte nje program solid dhe i lehte, por, veçanerisht ne qofte se keni ndermend te perdorni edhe shifrimin eshte gjithashtu shume i veshtire ne fillim (jo qe eshte dhe aq i veshtire, por nese nuk lexoni udhezimet me shume kujdes eshte pak i veshtire per tu kuptuar).

Nuk ka shume programe falas te ketij lloji, dhe ky eshte nje raport qe i duhet bere ne programekompjuteri.com. PuTTY eshte open source ''perdorim i lire''.

shko tek websiti kliko ketu

Materiali dhe permbajtja e programekompjuteri.com mbrohet nga te drejtat e Autorit.
Kopjimi i materialit mund te behet vetem nepermjet kesaj liçence

.

Zgjedhur per Lexim

GhostSurf – program per lundrim anonim ne internet

Eshte nje nga programet me te mire, qe ndodhen per lundrimin anonim ne internet. Ne fakt, nuk kufizohet vetem duke bere lundrimin e perdoruesit permes disa proxies, si shumica e programeve te ketij lloji, por krijon nje kanal te koduar mes perdoruesit dhe GhostSurf server, keshtu qe lundrimi

Lexo me shume...

Programe

Go to top