ProgrameSistemi Operativ - ProgrameKontrolli Kompjuterit ne DistanceAmmyy Admin – program falas per kontrollin e kompjuterit ne distance

Ammyy Admin – program falas per kontrollin e kompjuterit ne distance

b_100_100_16777215_10_images_stories_SO1imazhe_Ammyy_Admin.pngAmmyy Admin eshte nje program shume i lehte per t'u perdorur, falas per perdorim personal dhe jo komercial, mjaft i shpejte, e nuk kerkon instalim: mjafton vetem te shkruani numrin e operuesit (perdoruesi tjeter duhet te pranoje lidhjen) dhe menjehere mund te kontrolloni

kompjuterin ne distance. Nuk eshte i nevojshem dhe nuk kerkohet fjalekalimi.

Ne mesin e gjerave me interesante, eshte ne gjendje te sillet shume mire me shumicen e madhe te firewalls, dhe funksionon pa asnje konfigurim.

Mund te bejme edhe biseda audio (zeri, chat) dhe transferimin e file te medha (duke perfshire edhe rifillimin e transfertave file te nderprere). Cilesia e videos se lidhjes eshte e konfiguruar, por ne qofte se lidhja e internetit nuk eshte e shpejte, dallon me i ngadalshem se sa konkurrenti direkt TeamViewer.

Ne pergjithesi menjehershmeria e tij dhe thjeshtesia e tij e bejne ate shume interesant, edhe pse eshte i pranishem i madhi TeamViewer ne kategorine qe sherben tamam si pike referimi.

Ashtu si TeamViewer, programi ne vetvete nuk ka nevoje instalimi, por pasi qe shkruan disa preferenca ne dosjet e zgjedhura prej tij, nuk mund ta konsideroj portativ.

SHENIM: Ka kufizime te mundshme ne lidhjen, ne qofte se ju perdorni programin per me shume se 15 ore ne muaj.

shkarko programin kliko ketu

Materiali e permbajtja e programekompjuteri.com mbrohet nga te drejtat e Autorit. Kopjimi i materialit mund te behet vetem nepermjet kesaj liçence.

Go to top