Artikujt

MakeMKV - nxjerr ekstrakton Blu-Ray ne Hard Disc

b_100_100_16777215_10_images_stories_video_MakeMKV.pngPer te mos u pershtjelluar me AutoMKV, qe konverton DVD ne Divx, MakeMKV eshte nje program qe lejon per te nxjerre Blu-Ray ne diskun e forte, qofte ne menyre te plote qofte selektive (per shembull duke zgjedhur per te nxjerre vetem gjurmet audio qe na sherbejne, etj.). Per kete

kujtoj nga afer te vjetrin (dhe te famshmin) DVD Decrypter.

Eshte e mundur te konvertohet direkt Blu-Ray ne nje video MKV. Ne kompleks me te vertete i mire.

Per momentin eshte falas, por ne te ardhmen do te behet me pagese (ate dite MakeMKV do te hiqet nga kjo faqe).

shkarko programin kliko ketu

Materiali e permbajtja e programekompjuteri.com mbrohet nga te drejtat e Autorit. Kopjimi i materialit mund te behet vetem nepermjet kesaj liçence.