ProgrameInternet - ProgrameGoogleHarta e botes nga sateliti

Harta e botes nga sateliti

b_100_100_16777215_10_images_stories_internet_googleearth.jpg

Doni te shikoni harta e botes nga sateliti, ja programi qe po kerkoni; Google Earth eshte nje program me simulim fluturimi, me i mire se sa nje Atlas, me i mire se sa nje harte gjeografike, biles me i mire edhe se websiti Google Maps Eshte me te vertete programi qe na relizon endrren

tone te fluturimit, na lejon qe te shohim boten ne pellembe te dores, harta e botes, ne 3d ne çdo kend te botes, biles;

· Eksplorimin e gjithe botes dhe qiellit.

· Animime terheqese

· Informacioni e foto te bashkendara

· Simulim fluturimi ma Avion per me shume informacion kliko ketu

Per te funksionuar duhet te jemi te lidhur ne internet mbasi te dhenat i merr nga database i tij.

kerkon pika interesi POI, bashkendan fotografi, llogarit distanzat rrugore etj etj. Eshte falas. Por ka edhe versionin me pagese.

shkarko programin kliko ketu

Materiali e permbajtja e programekompjuteri.com mbrohet nga te drejtat e Autorit. Kopjimi i materialit mund te behet vetem nepermjet kesaj liçence.

Go to top