Driver per Kompjuter

DriverMax – krijon nje backup te driver te sistemit operativ

Lexo te plote...Eshte falas pas regjistrimit (gjithmone pa pagese) ne websitin e prodhuesit. DriverMax eshte nje program shume i dobishem dhe efektiv per driver. Ruan te gjithe driverat e sistemin tone ne nje skedar zip, te cilet mund te perdoren perseri nga DriverMax ne rast se kemi nevoje

Lexo te plote...

RadarSync PC Updater – program per te azhurnuar driver te Windows

Lexo te plote...Siç e dime te gjithe, ndonjehere kemi nevoje per driver te fundit per sistemin tone operativ, dhe kjo eshte veçanerisht e vertete ne rastin e lojrave, te cilat mund te kerkojne driver te fundit per skeden video qe ne kemi,

Lexo te plote...

DoubleDriver - krijon backup te driver ne sistem

Lexo te plote...Eshte nje program qe lejon backup dhe rikthimin e te gjithe driver ne sistem, shume i dobishem nese duam te instalojme serish sistemin operativ (ose nese kemi me shume makina te njejta): ne fakt, duke shpetuar te gjithe driver ne nje usb ose ne nje CD, evitojme mundin qe te shkojme

Lexo te plote...

SlimDrivers – program per te azhurnuar driver te kompjuterit

Lexo te plote...SlimDrivers eshte nje software qe ju lejon te azhurnoni manualisht driver (ndersa eshte automatikisht per versionin me pagese). Ka mundesi te ndryshme, te cilat funksionojne kur programi niset, duke perfshire aftesine per te çinstaluar driverat qe deshironi. Eshte e mundur

Lexo te plote...

DriverIdentifier - gjen dhe azhurnon driver ne kompjuter

Lexo te plote...Eshte nje program per identifikimin dhe kerkimin e drivers ne pajisjet e ndryshme: mbas skanimit, DriverIdentifier dergon te dhenat ne internet per te identifikuar drivers te ndryshem ne sistemit tone.
Keshtu na propozohen nje sere driver per periferikat ose komponentet qe jane

Lexo te plote...
Go to top