ProgrameAudio - ProgrameDixhej, DJ, Mixer e Regjistrime

Dixhej, DJ, Mixer e Regjistrime

Reaper 0.999 - program per mixer e dj dixhej falas

Lexo te plote...Versioni i propozuar ketu eshte 0.999, pra i fundit (mbas ketij versioni eshte me pagese). Eshte nje program spektakolar, pothuajse i pabesueshem per madhesine e tij te vogel (rreth 1 MB), i cila ju lejon te krijoni nje numer te pakufizuar gjurmesh audio dhe ti pershtatni ato ne menyre

Lexo te plote...

OtsTurntables - Program per miksim dhe dixhej falas

Lexo te plote...

OtsTurntables program virtual per dixhej dhe miksimin, falas pa virues dhe pa publicitet, Ky program lejon atyre qe u pelqen muzika ose qe duan te behen DJ te ardhshem nje ndihme shume te madhe, eshte nje program per profesionista, mikson, kontrollon kohen, rikthen, mikson

Lexo te plote...

Mixxx - Program per DJ Dixhej dhe mikser

Lexo te plote...Eshte nje program per te miksuar open source, i gatshen per Windows dhe sisteme te tjera operative.I krijuar per Dj (dhe nga Dj), eshte me i miri i kategorise, fale edhe faktit se nuk ka funksione te papergatitura per t’i lene hapesire versioneve me pagese. Mixxx eshte i

Lexo te plote...

Media Monkey - program falas per Dj Dixhej e mikser

Lexo te plote...

MediaMonkey eshte nje program per kontrollin e plote muzikor, eshte sidomos per profesionista dhe per ata qe perdorin iPod, menaxhon file CD; AAC; OGG; WMA; FLAC; MP3 dhe shume formate te tjere, perfshire muziken e tanishme, ate klasike. Ofron nje seri strumentesh

Lexo te plote...

LMMS - program per Mixer e DJ dixhej falas

Lexo te plote...Eshte deri me tani nje nga programet me te mira falas (perkundrazi, open source) e afte per te prodhuar muzike. Dritarja grafike eshte shume e bukur, dhe ne italisht. Emri komplet i programit Linux MultiMedia Studio, por funksionon shume mire edhe ne Windows

Lexo te plote...
Go to top