Superorder - program per menaxhim, bari, lokali, restoranti

Lexo te plote...Superorder eshte nje program menaxhimi per restorante, pothuajse identik me versionin me pagese, perveç ne funksion e magazines (i cili eshte nuk eshte i pranishem ne versionin falas).

Eshte shume i kompletuar: menaxhimi i tavolinave dhe i kameriereve, organizimi dhe krijimi i menuve, pije, embelsira, etj.: Te gjitha me çmimet dhe sasite.

Lexo te plote...

SDS - fikja e kompjuterit

Lexo te plote...Eshte nje program shume i thjeshte per fikjen e kompjuterit, lejon fikjen ne menyra te ndryshme, me nje countdown, ne nje kohe te paracaktuar, kur kompjuteri eshte i papune per nje periudhe te caktuar kohe, kur mbyllni nje aplikim te veçante, ose edhe kur kompjuteri

Lexo te plote...

Sculptris - program per skulpture e modelimin ne 3D

Lexo te plote...Eshte falas pas regjistrimit me email (gjithmone falas: na dergohet linku per ta shkarkuar).

Eshte nje program 3D per modelimin ne rrjete dhe per momentin nuk ka nje program tjeter grafike 3D falas, me te njejtat karakteristika ne modelim dhe as qe i afrohen ne krahasim.

Ne fakt nuk eshte program Ray Tracing i plote (si shume te tjere), por me teper eshte i perqendruar ne modelimin

Lexo te plote...

Roboscan Internet Security free - antivirus per kompjuter

Lexo te plote...Eshte nje pakete e plote sigurie qe perbehet nga antivirus dhe firewall.

Nuk eshte shume i rende, dhe eshte mjaft i konfigurueshem, sidomos ne firewall (ju mund te zgjidhni, per shembull, nese doni te autorizoni lidhjet automatikisht ne hyrje dhe dalje apo jo, mund te bllokoje lidhjen e internetit te disa programeve te caktuar, etj.).

Lexo te plote...
Go to top